Bekijk al onze producten

Zulu bridal set

Complete Zulu trouw set. Bestaat uit 4 kettingen waarvan 1 tot over de schouders, een hoofdband, oorbellen set en armband.

365,00 incl.btw

Ushun hat

Een absolute favoriet. Deze Ushun hat is geïnspireerd door de Afrikaanse water/liefdes Godin Ushun en is als foto ook bewonderd in de Vogue Italië. Gemaakt van Katoen en vilt. Kleur: Goud, groen, geel zwart, turquoise, blauw Maat: one size

145,00 incl.btw

Twist earrings

Fel rood gekleurde oorbellen die van een ieder de aandacht vragen. De oorbellen zijn bewerkt met gekleurde applicaties en kauri schelpen.

15,00 incl.btw

Tribal braided hat

Op de hand gemaakte unieke hoed geïnspireerd door verschillende Afrikaanse stammen en hun haardracht. Gemaakt van synthetisch haar, goud gekleurde kralen en Kauri schelpen. De hoed heeft een elastieke band waardoor hij makkelijk uitrekt indien uw haar  voller of juist minder vol is. Kleur: 1b

265,00 incl.btw

Tower Leaf Earrings

Super mooie handgemaakte oorbellen. Materiaal: Katoen (Java print).

20,00 incl.btw

Tower Earrings

Super leuke handgemaakte oorbellen. Materiaal: Katoen (Java print).

20,00 incl.btw

Shaped Earrings

Leuke  handgemaakte oorbellen met de verborgen vormen van een voluptueuze vrouw. Materiaal: Jute, katoen, kauri schelpen.

20,00 incl.btw

Royal blue Clutch

Classy Royal blue clutch bag gemaakt van jute en printstof met bijpassende oorbellen. Beschikbaar in verschillende kleuren printsof.

40,00 incl.btw

Raspberry red clutch

Raspberry red clutch bag + oorbellen gemaakt van jute en printstof met bijpassende oorbellen. Beschikbaar in verschillende kleuren printsof.

30,00 incl.btw

Patchwork choker

Roosjes van de mooiste lappen stof. Gemaakt van verschillende Ankara stoffen. 100% katoen

65,00 incl.btw

Nefertiti hat

Geinspireerd door de Egyptische Koningin Nefertiti. De hoed heeft verschillende kleuren stoffen en kralen. De hoed rekt mee met het hoofd dankzij de vilt die er is gebruikt. Maat: one-size

175,00 incl.btw

Navy green clutch

Navy green clutch bag + oorbellen gemaakt van jute en printstof met bijpassende oorbellen. Beschikbaar in verschillende kleuren printsof.

40,00 incl.btw